1193 Views

Høstragù med pappardelle og øl

Mat følger sesonger, og det gjør også ølets fantastiske verden. Nå som dagene blir kortere og gradestokken kryper nedover, blir ølene mørkere og mer smaksrike.

Desember 03, 2021
Høstragù med pappardelle og øl
Skrevet av:

Administrator

Og det blir også maten, som øker i smaksintensitet og konsentrasjon. Og denne oppskriften henter inspirasjonen sin fra akkurat denne tiden vi nå er inne i, med lett italiensk preg får du her oppskriften på ragu av storfe braisert i...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 599
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy