794 Views

Lammeskank med øl

Få ting er så godt som norsk lam, og påske er en høytid for lam. Ikke bare her i Norge, men også i mange andre land er nemlig dette med påskelam en tradisjon som verdsettes høyt. Historien tilsier at påskelam har en flere tusen år gammel tradisjon, og bibelen snakker om en gammel offerskikk som gikk på dette med lam. I disse dager er det tradisjonene som driver vår kjærlighet for påskelam, selv om denne oppskriften på ølbraisert lammeskank er så godt at den kan gjøre deg lett religiøs...

April 08, 2022
Lammeskank med øl
Skrevet av:

Jørn Idar Kviig

Å braisere kommer fra det franske ordet «braisèr», og er en metode å tilberede spesielt grovere stykningsdeler på kjøtt. Braisering går ut på at man først steker det som skal braiseres, før man trekker det i en varm veske over...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 549
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy