Tema

Pieropan – nytt maktsentrum i Soave

Pieropan – nytt maktsentrum i Soave

Soave er en magisk liten by i nord-italia, dominert av den ikoniske middelalderborgen man kan se på lang avstand. Her produseres noe av det beste Italia har å by på når det kommer til hvitvin, produsert på druen Garganega. Regionen som ligger øst for Verona har hele 7000 hektar vinmark, hvor 88% består av nettopp denne druen.

Trendy restauranter og barer

Trendy restauranter og barer

Vi leter verden over etter kule og trendy steder som kan inspirere oss som jobber i bransjen eller oss som drømmer om neste fantastiske ferieopplevelse.

Ukens drink: Bourbon old fashioned

Ukens drink: Bourbon old fashioned

Denne urklassiske cocktailen er lett å lage og imponerer med sin smakskonsentrasjon.  Den ble først nevnt på tidlig

Et dansk whiskyeventyr

Et dansk whiskyeventyr

Nordiske produsenter av whisky er ikke fremmed i 2022, vi har flere whisky produsenter her til lands. Men slik var det ikke i 2006, da Stauning Whisky destilleri fikk sitt hjerte av det aller første destillatet de hadde produsert.

Norges største test av alkoholfritt øl

Norges største test av alkoholfritt øl

Utvalget av alkoholfritt øl øker i takt med at interessen for alkoholfrie produkter stadig blir større. Vi har testet alt vi har fått tak i av alkoholfritt øl. Bare én får terningkast 6.

Gylne dråper Sherry

Gylne dråper Sherry

I denne artikkelen har vi valgt å fokusere på sterkvinen Sherry, tørr sådan, og som en artig liten tvist: brennevin på sherryfat!

Vin på fjellet

Vin på fjellet

På tide å planlegge vinterens ski-, SPA- og vinferie? For det går faktisk an å kombinere de tre elementene med kulinariske opplevelser, nydelig naturlandskap og lokal kultur i en uforglemmelig helg, kun en kort flytur unna! Wein am Berg er en årlig event i Sölden i Østerrike, et av Europas mest prominente gourmet- og vinarrangement, et must for alle som er lei den vanlige skiferien… Her kan man til og med få tilfredsstilt sin indre James Bond fan!

Disse akevittdrinkene tar julefesten til nye høyder

Disse akevittdrinkene tar julefesten til nye høyder

Som tidligere nevnt har akevitt en bred smaksprofi l, som gjør brennevinet svært anvendelig til langt mer enn bare å være «en liten skarp en» på egenhånd – for eksempel som ingrediens i drinker. Her er to spennende forslag du kan teste selv: En er «julete» og mer tradisjonell, men samtidig spennende og svært velsmakende. Den andre er en vri på en klassiker med eksotisk preg.

Osteeventyret i Hemsedal

Osteeventyret i Hemsedal

God ost hører sammen med god drikke. Vi ser derfor på en flott osteprodusent fra Hemsedal i dette nummeret, som forhåpentligvis kommer til å inspirere deg til å fylle både tallerken og glass med gode råvarer fra både inn- og utland.