553 Views

Glad i Pink Gin? Prøv Pink Aquavit!

August 05, 2022
Glad i Pink Gin? Prøv Pink Aquavit!
Skrevet av:

Trine Wiik-Lehmann

Pink Gin-trenden øker stadig i omfang her hjemme og flere varianter dukker opp i hyllene. Det rosafargede brennevinet med smak av frukt og bær i tillegg til de klassiske ginkrydderiene er blitt svært populært og gjør seg godt i en rekke sommerlige drinker.

Men den rosa ginen har fått en utfordrer. Nemlig rosa akevitt.

Les også: Den perfekte vinen til jordbær

Egentlig er ikke gin og akevitt så ulike hverandre. Begge er basert på nøytralt brennevin som smaksettes med ulike kryddere. Men der regelverket sier at gin må inneholde einebær, sier reglene at akevitt må inneholde karve og eller dill. Hvilke andre krydderier man benytter er helt opp til produsenten og dermed kan både gin og akevitt i utgangspunktet inneholde mer eller mindre det samme.

Meir er en serie akevitter fra gjengen i Rebel Group. Deres Pink Aquavit er smaksatt med klassiske kryddere som karve, koriander og anis, men er også tilsatt grapefruktaroma og farge. Den har en flott krydret duft hvor karven er dominerende, men hvor også toner av røde bær og grapefrukt stikker frem.

Den er fruktig og rik på smak med en deilig lang og krydret utgang.

En akevitt som gjerne kan nytes lett avkjølt som den er men som også gjør seg godt i en rekke klassiske drinker som G&T.

 

Meir Pink Aquavit
Varenummer: 11807201
Pris: 449,90
Utvalg: Bestillingsutvalget
Poeng: 88

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy