305 Views

En deilig coctail sour? Ja takk!

Oktober 25, 2022
En deilig coctail sour? Ja takk!
Skrevet av:

Jørn Idar Kvig

Bruk av trefat i produksjon av øl er noe som har vært med helt siden tidens morgen. Før metallets tid brukte man trefat å «koke» i, ved å putte oppvarmede steiner i karet for å varme opp vørteren. Man har...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 599
    Bestill
  • 1 ÅRS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD
    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    49 Kr
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy