Vin

Vårens anbefalinger

Vårens anbefalinger

På nettsiden vinbrennevin.no legger vi ut ukentlige anbefalinger av øl, vin og brennevin i tillegg til bransjeaktuelle nyheter og produsentpresentasjoner. Følg oss gjerne på Facebook også for å få oppdateringer! Her har vi samlet et knippe av vårens beste anbefalinger

Vinområdet som (nesten) forsvant

Vinområdet som (nesten) forsvant

En gang var området større enn Champagne og vinene ble ansett som de beste i Piemonte. Men noe skjedde, og i dag er under 2% av opprinnelige vinmarkene i drift. Ny oppmerksomhet blir nå viet området.

Jura

Jura

Jura er et spennende område Frankrikes minste vinområder, men har likevel et vell av ulike viner og stiler. Her finner man alt fra deilige musserende viner, til lette rødviner, smakfulle hvitviner og spennende brennevin.

Gode kjøp i morgendagens nyhetsslipp på polet

Gode kjøp i morgendagens nyhetsslipp på polet

Rundt 1700 produkter lanseres på Vinmonopolet 2. mars. Vi har testet de nye vinene og plukket ut de beste kjøpene.

Norges beste vinkelner jobber i Stavanger

Norges beste vinkelner jobber i Stavanger

Etter en tøff konkurranse ble Norges beste vinkelner kåret på søndag. Få hans tips i neste nummer av magasinet.

Madeira

Madeira

Alle vet at portvin hører julen til (mange vet heldigvis også at det kan nytes året rundt også), mens Madeira ofte blir glemt. Det er dumt, for Madeira kommer også i mange stilarter som gjør seg utmerket både til ostefatet, småkakene, marsipanen og som aperitiff eller dessertvin alene. Vi ser på hva Madeira egentlig er, fire nyheter fra et spennende, kvinnedrevet selskap, samt anbefaler litt flere sterkviner fra Madeira som er å anbefale.