Strålende riesling til ribbe
Over halvparten av nordmenn spiser ribbe til jul, og det har blitt en av de virkelig klassiske julemiddagene
Over halvparten av nordmenn spiser ribbe til jul, og det har blitt en av de virkelig klassiske julemiddagene
Hvert år melder spørsmålet seg: Hva skal vi drikke til julematen? Vi har plukket frem våre beste tips til alle julens klassiske retter.
Årets smaking av nye årganger ble avholdt i Montalcino i November, her er det redaktøren rakk å smake på de korte 12 timene vi hadde fordelt på to dager.
Onsdag 2. november slippes rundt 1900 nyheter og årgangsendringer på Vinmonopolet. Vi tipser deg om de beste kjøpene under 250 kroner.
Dette er en årlig event i Toscana for å vise frem viner som er på vei til Norge om de ikke allerede er i landet, og viner å følge med på. Vi anbefaler de som skilte seg ut fra (den enorme) mengden på årets smaking, noen få unntak er ikke i Norge.
Tyskland er store på musserende vin. De tre største produsentene produserer mer enn hele området Champagne. Men det er store forskjeller på innhold og kvalitet.
Høstens flotteste råvarer fortjener god vin. Vi har plukket ut tre gode anbefalinger under 400 kroner.
29. september er fårikålens dag. Vi har samlet de beste vinene til Norges nasjonalrett.
På nettsiden vinbrennevin.no legger vi ut ukentlige anbefalinger av øl, vin og brennevin i tillegg til bransjeaktuelle nyheter og produsentpresentasjoner. Følg oss gjerne på Facebook også for å få oppdateringer! Her har vi samlet et knippe av vårens beste anbefalinger